Een mooie plek om even stil te staan bij onze mobiliteit

De Verkeerspsycholoog GTi verzorgt presentaties, workshops en cusrsussen over toegepaste psychologie en gedragsbeïnvloeding. De nadruk ligt hierbij op verkeers- en mobiliteitsgedrag, maar ook onderwerpen als het bevorderen van meer duurzaam gedrag behoren tot onze expertise. Onze klanten zijn: bedrijven, overheden, instellingen en verenigingen. 

Past een presentatie over dit onderwrep op jouw bijeenkomst? Wil je medewerkers of klanten meer bewust maken van hun eigen gedrag of dat van anderen? Wil je mensen meenemen in de boeiende wereld van (verkeers)gedrag? Of wil je meer informatie over deze onderweroen? Laat het weten via de contactpagina

Verder vind je op deze pagina nieuwsberichten en achtergrondinformatie over toegepaste psychologie in het verkeer.


Verkeerspsychoilogie is de wetenschap die verklaart waarom we doen wat we doen in het verkeer en waarom we sommige dingen juist niet doen die we beter wel zouden kunnen doen. En over hoe dit te veranderen is. 

gestaltfiets

Het geheel is meer dan de som der delen.

(Bron tekening: www.foothilltech.org)


Welkom in  de wondere wereld van de verkeerspsychologie.

400dpiLogo

De Verkeerspsycholoog GTi is een bedrijf van Gerard Tertoolen. Gerard is daarnaast verbonden als adviseur aan adviesbureau XTNT, Waar de reis begint.